Appartementen

Serviceflat De Pettelaer is in 1974 gebouwd en bestaat in totaal uit 80 appartementen verdeeld over 14 verdiepingen

Het gebouw is van een goede constructie en uitstekend afwerkingsniveau. Op de begane grond treft u een overdekte (beveiligde) entree met hal en receptie, lounge, liften en trappenhuizen. Op de twee hoogste verdiepingen vindt u het restaurant, dakterras, biljart en enkele ontspanningsruimten. Een grote renovatie van binnen en buitenzijde is in het voorjaar van 2014 afgesloten.

Elke etage heeft een variërend aantal appartementen die met de lift gemakkelijk te bereiken zijn. Ieder appartement beschikt over een spreek-luisterverbinding met directe doormelding naar de receptie/alarmbewaking. De Pettelaer beschikt eveneens over een video-observatie systeem voor het gebouw.

De meeste appartementen hebben een mooie entree, een volledig ingerichte keuken, een badkamer voorzien van ligbad en/of douche. De woonkamers en slaapkamers zijn ruim van opzet en ieder appartement heeft een eigen balkon.

De verwarming wordt individueel geregeld met caloriemeters op de radiatoren. Er wordt een maandelijks voorschot op stookkosten in rekening gebracht en dit wordt 1x per jaar verrekend met de werkelijk gemaakte kosten. Een centrale watervoorziening zorgt voor het warme water.