Servicekosten

Als bewoner van De Pettelaer betaalt u maandelijks servicekosten. Voor 2014 varieert het maandelijks bedrag aan servicekosten van € 575 voor een tweekamerflat tot € 890 voor een vijfkamerflat. Voor een 3-kamerflat worden € 665 of € 685 en voor een 4-kamerflat € € 780 of € 815 – al naar gelang de grootte – in rekening gebracht. Voor elke extra bewoner wordt € 110 meerprijs gerekend.

De servicekosten worden per jaar in de Vergadering van Eigenaars vastgesteld. De hoogte per eigenaar wordt vastgesteld aan de hand van het breukdeel dat is opgenomen in de splitsingsakte van iedere eigenaar.

Buitendien wordt een voorschot voor electriciteit en verwarmingskosten van uw appartement opgenomen. Ieder appartement heeft een eigen electriteitsmeter, terwijl voor verwarming het juiste verbruik 1x wordt per jaar dmv. individuele caloriemeters wordt vastgesteld en verrekend. Daarnaast zijn onder andere het onderhoud van de ketels, de energie- en schoonmaakkosten van de algemene ruimtes, het vervangen van lampen in de algemene gedeelten, de verzekering van het gebouw en algemene onderhoud- en administratiekosten opgenomen.